MARGO

MARGO

SASTAVNA GARNITURA

Kombinacija drveta i najfinijih materijala koja će bilo koji prostor oplemeniti svojim nenametljivim, čistim linijama i bojama. U ponudi: četvorosed bez mehanizma, trosed bez mehanizma, dvosed bez mehanizma, fotelja i tabure. Postoji mogućnost kupovine pojedinačnih elemenata.

Slika preseka
Dimenzije (širina/dubina/visina):
Četvorosed: 232 x 89 x 79 cm
Trosed: 197 x 89 x 79 cmm
Dvosed:164 x 89 x 79 cm
Fotelja: 97 x 89 x 79 cm
Tabure : 93 x 89 x 46 cm
Skica

PRORAČUN CENE

Kategorija materijala određuje cenu. Molimo Vas izaberite materijal i njegovu kategoriju. Paletu boja i dezena možete pogledati u karti materijala u nastavku. Za materijale po zahtevu rok isporuke je duži od regularnog. Biranjem elemenata garniture i njihovim smeštanjem u kumulativni proračun cene klikom na dugme "IZRAČUNAJ", dobićete ukupnu cenu proizvoda koje ste odabrali.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.


  • Sastav
  • Materijal
  • Kategorija
2.487,30 din.
Cena:
Price From:

Regular Price: 16.582,00 din.

Special Price 14.094,70 din.

IZBOR MATERIJALA

NAPOMENA

Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Go up

NA VRH

DRUŠTVENE MREŽE