SRNA

SRNA

SASTAVNA GARNITURA

Garnitura prefinjenog izgleda. Njena jedinstvenost ogleda se kako u linijama izrade tako i u paspulu koji moze biti u boji po vašoj želji. U ponudi: trosed bez mehanizma, dvosed bez mehanizma, fotelja i tabure. Mogućnost kupovine pojedinačnih elemenata.

Slika preseka
Dimenzije (širina/dubina/visina)
Trosed: 209 x 88 x 78 cm
Dvosed: 169 x 88 x 78 cm
Fotelja: 105 x 88 x 78 cm
Tabure: 152 x 63 x 47 cm

PRORAČUN CENE

Sastav garniture i kategorija materijala određuju cenu. Molimo Vas izaberite sastav garniture, materijal i njegovu kategoriju. Paletu boja i dezena možete pogledati u karti materijala u nastavku. Za materijale po zahtevu rok isporuke je duži od regularnog. Biranjem elemenata garniture i njihovim smeštanjem u kumulativni proračun cene klikom na dugme "IZRAČUNAJ", dobićete ukupnu cenu proizvoda koje ste odabrali.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.


  • Sastav
  • Materijal
  • Kategorija
4.309,50 din.
Cena:
Price From:

Regular Price: 28.730,00 din.

Special Price 24.420,50 din.

IZBOR MATERIJALA

NAPOMENA

Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Go up

NA VRH

DRUŠTVENE MREŽE