STELA

STELA

SASTAVNA GARNITURA

Dizajnirana da opuštanje učini savršenim, garnitura "STELA" sa relaks mehanizmima postaće vaše omiljeno mesto za odmor. U ponudi: trosed sa ili bez relaks mehanizma, dvosed sa ili bez relaks mehanizma i fotelja sa ili bez relaks mehanizma. Postoji mogućnost kupovine pojedinačnih elemenata.

Slika preseka
Dimenzije (širina/dubina/visina):
Trosed: 208 x 94 x 100 cm
Dvosed: 154 x 94 x 100 cm
Fotelja: 93 x 94 x 100 cm
Skica

PRORAČUN CENE

Kategorija materijala određuje cenu. Molimo Vas izaberite materijal i njegovu kategoriju. Paletu boja i dezena možete pogledati u karti materijala u nastavku. Za materijale po zahtevu rok isporuke je duži od regularnog. Biranjem elemenata garniture i njihovim smeštanjem u kumulativni proračun cene klikom na dugme "IZRAČUNAJ", dobićete ukupnu cenu proizvoda koje ste odabrali.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.


  • Sastav
  • Materijal
  • Kategorija
4.242,00 din.
Cena:
Price From:

Regular Price: 21.210,00 din.

Special Price 16.968,00 din.

IZBOR MATERIJALA

NAPOMENA

Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Go up

NA VRH

DRUŠTVENE MREŽE