VIKTORIJA

VIKTORIJA

SASTAVNA GARNITURA

Vanvremenski dizajn i izuzetna lepota garniture "VIKTORIJA" ostaviće vas bez daha već na prvi pogled. Ručna izrada vrhunskih majstora. U ponudi: trosed bez mehanizma, fotelja i mala fotelja. Dostupan i klub sto koji se savršeno slaže uz ovu garnituru (više informacija potražite na strani Klub stolovi). Postoji mogućnost kupovine pojedinačnih elemenata.

Slika preseka
Dimenzije (širina/dubina/visina):
Trosed: 218 x 85 x 108 cm
Fotelja: 98 x 85 x 108 cm
Fotelja mala: 82 x 65 x 102 cm
Skica

PRORAČUN CENE

Kategorija materijala određuje cenu. Molimo Vas izaberite materijal i njegovu kategoriju. Paletu boja i dezena možete pogledati u karti materijala u nastavku. Za materijale po zahtevu rok isporuke je duži od regularnog. Paletu boja drveta možete pogledati u karti u nastavku (izbor boje ne utiče na cenu). Biranjem elemenata garniture i njihovim smeštanjem u kumulativni proračun cene klikom na dugme "IZRAČUNAJ", dobićete ukupnu cenu proizvoda koje ste odabrali.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.


  • Sastav
  • Materijal
  • Kategorija
4.338,20 din.
Cena:
Price From:

Regular Price: 21.691,00 din.

Special Price 17.352,80 din.

IZBOR MATERIJALA

NAPOMENA

Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Go up

NA VRH

DRUŠTVENE MREŽE