NEVENA

NEVENA

SASTAVNE GARNITURE

Garnitura "NEVENA" u svom sastavu ima: ležaj, dvosed i fotelju. Ležaj poseduje jednostavan klik-klak mehanizam sa dušekom za svakodnevno spavanje. Presvlaka se skida što održavanje čini lakšim. Poseduje kutiju za odlaganje posteljine. Postoji mogućnost kupovine pojedinačnih elemenata.

Slika preseka
Dimenzije (širina/dubina/visina):
Ležaj: 210 x 110 x 100 cm
Dvosed: 155 x 95 x 90 cm
Fotelja: 95 x 95 x 90 cm
Skica

PRORAČUN CENE

Kategorija materijala određuje cenu. Molimo Vas izaberite materijal i njegovu kategoriju. Paletu boja i dezena možete pogledati u karti materijala u nastavku. Za materijale po zahtevu rok isporuke je duži od regularnog. Biranjem elemenata garniture i njihovim smeštanjem u kumulativni proračun cene klikom na dugme "IZRAČUNAJ", dobićete ukupnu cenu proizvoda koje ste odabrali.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za načine plaćanja koji su navedeni u Uslovima kupovine (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).


  • Sastav
  • Materijal
  • Kategorija
4.890,11 din.
Cena:
Price From:

Regular Price: 19.560,43 din.

Special Price 14.670,32 din.

IZBOR MATERIJALA

NAPOMENA

Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Go up

NA VRH

DRUŠTVENE MREŽE