CONTESSA

CONTESSA

UGAONA GARNITURA

Prefinjena estetika praćena balansom udobnosti i funkcionalnosti. Razvlači se u jednom potezu i poseduje dušek za svakodnevno spavanje. Kupac bira ugao garniture. Odlično se kombinuje sa tabureom "CONTESSA".

Slika preseka
Dimenzije (širina/dubina/visina)
269 x 170 x 81 cm
Skica

PRORAČUN CENE

Kategorija materijala određuje cenu. Molimo Vas izaberite materijal i njegovu kategoriju. Paletu boja i dezena možete pogledati u karti materijala u nastavku. Za materijale po zahtevu rok isporuke je duži od regularnog. Kupac bira između tri varijante: štof, koža ili kombinacija kože i štofa. Ako se odlučite za kombinaciju kože i štofa, u tom slučaju birate kategoriju kože i štof za 4 jastuka garniture iz kompletne ponude štofova.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.


  • Materijal
  • Kategorija
14.895,00 din.
Cena:
Price From:

Regular Price: 99.300,00 din.

Special Price 84.405,00 din.

IZBOR MATERIJALA

NAPOMENA

Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Go up

NA VRH

DRUŠTVENE MREŽE