ESTEREL

ESTEREL

UGAONA GARNITURA

Elegancija i stil ove ugaone garniture osvojiće vas na prvi pogled. Možete je rasklopiti u jednom potezu i uživati u udobnosti dušeka pogodnog za svakodnevno spavanje. Kupac bira ugao ganiture. Dostupna i bez mehanizma. Odlično se kombinuje sa tabureom "ESTEREL".

Slika preseka
Dimenzije (širina/dubina/visina)
302 x 215 x 82 cm
Skica

PRORAČUN CENE

Kategorija materijala određuje cenu. Molimo Vas izaberite materijal i njegovu kategoriju. Paletu boja i dezena možete pogledati u karti materijala u nastavku. Za materijale po zahtevu rok isporuke je duži od regularnog.

Kupac bira između tri varijante: štof, koža ili kombinacija kože i štofa. Ako se odlučite za kombinaciju kože i štofa, u tom slučaju birate kategoriju kože i štof za 3 jastuka garniture iz kompletne ponude štofova.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).

Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode.


  • Materijal
  • Kategorija
16.427,85 din.
Cena:
Price From:

Regular Price: 109.519,00 din.

Special Price 93.091,15 din.

IZBOR MATERIJALA

NAPOMENA

Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Go up

NA VRH

DRUŠTVENE MREŽE