Kada posetite internet stranicu www.simpo.rs, SIMPO ad ne prikuplja podatke koji bi omogućili vašu identifikaciju (kao što su ime i prezime, e-mail adresa itd.). Na internet stranici se ne možete registrovati a ni obaviti kupovinu. Deo “Korpa” na internet stranici služi za proračun cene jednog ili više proizvoda, ali preko nje nije moguće obaviti kupovinu već je ona isključivo informativnog karaktera i u potpunosti anonimna tj. za njeno korišćenje nije potrebno da ostavite svoje lične podatke.

 

Podatke koji se prikupljaju kroz kontakt formu na naslovnoj strani i stranama Kontakt i Reklamacije (ime, prezime i e-mail, broj telefona) SIMPO ad će koristiti samo kako bi dao odgovor na Vaš upit. Na ovaj način prikupljene podatke SIMPO ad neće ustupati trećim licima. Način obrade podataka o ličnosti prikazan je u dokumentu Obrada podataka o ličnosti. Klikom na dugme „Pošalji“ dajete pristanak na obradu svojih podataka o ličnosti na način objašnjen u pomenutom dokumentu.

 

Kolačići (Cookies)

Naša internet stranica koriste kolačiće (Cookies). Kolačić je tekstualna datoteka koja se čuva na Vašim uređajima (na računaru, tabletu ili mobilnom telefonu).

Koristimo sledeće kolačiće:

 

Kolačiće sesije – koji se brišu nakon isteka sesije pretraživača, odnosno nakon zatvaranja pretraživača.

 

Neophodne kolačiće – koji su potrebni za pravilno funkcionisanje internet prezentacije. Bez njih se ne može garantovati funkcionalnost internet prezentacije.

 

Google analytics kolačiće - informacije koje dobijamo putem ovih kolačića govore nam kako koristite našu internet prezentaciju. Informacije koje dobijamo putem Google analytics platforme koristimo za unapređenje sadržaja i funkcionalnosti internet prezentacije. U podešavanjima pretraživača možete izbrisati ove kolačiće, ali u ovom slučaju možda nećete moći koristiti sve funkcije internet prezentacije. Google neće moći da prikuplja i obrađuje podatke putem kolačića ako  instalirate dodatak na pretraživač koji se nalazi na linku:

http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en.

 

Sve kolačiće možete obrisati iz vašeg internet pretraživača (u delu „Podešavanja“ na samom pretraživaču) i time onemogućiti njihovo korišćenje. Ovaj postupak trebate ponoviti za svaki internet pretraživač ponaosob u slučaju da koristite više njih. Ako onemogućite kolačiće i dalje možete pregledati internet stranicu ali će neke mogućnosti biti ograničene što se može odraziti na funkcionalnost sajta.

 

SIMPO zadržava pravo da ažurira ili izmeni ovu politiku u bilo kom trenutku i bez najave. Ukoliko SIMPO izvrši izmenu ove politike, nova verzija će biti postavljena na internet stranici. Korisnici su obavezni da redovno pregledaju ovu politiku kako bi u svakom trenutku bili upoznati sa politikom privatnosti.

 

Molimo Vas da pažljivo pročitate i Uslove korišćenja.

DRUŠTVENE MREŽE

All rights reserved         Copyright by SIMPO ad  2017.

C

R

DRUŠTVENE MREŽE

USLOVI KORIŠĆENJA

POLITIKA PRIVATNOSTI

All rights reserved         Copyright by SIMPO ad  2017.

C

R