MONTO

MONTO

DUŠEK SA DŽEPNIM JEZGROM

VIŠE OD DUŠEKA

Dušek visoke klase sa naddušekom koji se po potrebi može skinuti, pruža korisniku dvostruko zadovoljstvo jer se prilagođava se njegovim potrebama i željama. Visina od 29 cm, pruža dodatan osećaj komfora i veći stepen udobnosti i anatomičnosti. Sistem opruga u džepu tačkasto se prilagođava telu i pritisak ravnomerno raspoređuje po dušeku, a kičma zauzima pravilan položaj. Monto je idealan izbor za sve one koji tragaju za vrhunskom udobnošću i cene svakodnevno, kvalitetno opuštanje i potpuni odmor.

 

▪ KARAKTERISTIKE
    - visina: 29 cm
    - dušek sa naddušekom koji se može skinuti
    - kombinacija opruga u džepu i PU pene
    - anatomska potpora
    - prozračna 3D traka za bolji protok vazduha
    - ojačanja od PU pene

 

▪ JEZGRO

Opruge u džepu izrađene od patentirane čelične žice debljine 1,8 mm, obostrano PU pena S-35 kg/m³. Jezgro dušeka na bočnim stranama dodatno ojačano čeličnom elastičnom HVT trakom i PU penom S-25 kg/m³. Punjene za naddušek - PU pena S-35 kg/m³.

 

▪ PRESVLAKA

Finalna tkanina Cvilih Brokar K04, presvlaka iz dva dela (za dušek i naddušek), konflin 200 g/m²,; puhin folija So 25 kg/m³, netkani tekstil 17 g/m².

TEHNIČKI DETALJI

Slika preseka

SASTAV

1. Završna tkanina

2. Naddušek – PU pena S-35 kg/m³

3. Dušek – PU pena S-35 kg/m³

4. Opruge u džepu

5. Ojačanja od PU pene S-25 kg/m³

6. 3D traka

 • Podloga kreveta na kojoj se stavlja dušek mora biti perforirana, kako bi vazduh mogao neprekidno da cirkuliše oko dušeka i održava ga dobro provetrenim.
 • Dušek i osnova kreveta trebaju da budu pravilno postavljeni. Neodgovarajuća montaža može dovesti do oštećenja dušeka.
 • Prilikom upotrebe i transporta dušek ne treba presavijati, a prilikom okretanja uvijati.
 • Strogo je zabranjeno skakanje na dušeku.
 • Svaki dušek ima svoje uputstvo za održavanje kojeg se treba pridržavati.
 • Rukohvati na dušeku služe za pozicioniranje, a ne nošenje dušeka.
 • Često provetravanje spavaće sobe i dušeka (bez posteljine ili bilo kakve druge zaštite) sprečiće nakupljanje vlage usled znojenja, neprijatnih mirisa, prljavštine i ostalog.
 • Prilikom upotrebe dušek obavezno zaštitite korišćenjem prekrivača, posteljnog čaršava, nepromočive navlake ili naddušeka, čime se održava pravilna higijena i produžava životni vek vašeg dušeka.
 • Održavajte vaš dušek uvek čistim. Najbolje je usisati ga s vremena na vreme običnim usisivačem da biste otklonili prašinu. Da ne bi došlo do oštećenja dušeka nemojte da koristite usisivače visoke usisne snage i uređaje na paru.
 • Dušek se ne sme vlažiti vodom ili nekom drugom tečnošću. Ukoliko imate potrebu da ga očistite, a navlaka nije samoskidiva, tada na uprljano mesto nanesite penu nekog blagog sapuna, navlaženom krpom ili sunđerom lagano trljajte, a zatim prebrišite očišćeno mesto suvom krpom. Očišćeno mesto osušiti na prozračnom mestu, a nikako uz neki izvor toplote ili na suncu.
SAVETI ZA UPOTREBU I ODRŽAVANJE DUŠEKA

NAPOMENA

Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Piktogram
LEGENDA PIKTOGRAMA
Skica
Dimenzije
190x80 (90,100,140,160,180) cm
200x80 (90,100,120,140,160,180) cm
*Mogućnost izrade u drugim dimenzijama po zahtevu klijenta.

PRORAČUN CENE

Za proračun cene molimo Vas izaberete dimenziju dušeka. Klikom na dugme "IZRAČUNAJ" dodajete proizvod u finalni obračun cene.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).


 • Dimenzije (cm)
Cena:
30.396,00 din.
NA VRH

VRH

DRUŠTVENE MREŽE