NAUTILUS ALOE VERA

NAUTILUS ALOE VERA

DUŠEK SA DŽEPNIM JEZGROM

MIRAN I ZDRAV SAN

Zahvaljujući oprugama u džepu obostrano obloženim PU i HR penom, ovaj dušek pruža visoku elastičnost i potpunu udobnost tokom spavanja. Opruge reaguju na pritisak tela nezavisno, i na taj način omogućava se idealno anatomsko podupiranje tela. Dodatnu vrednost obezbeđuje i završna antialergijska i antibakterijska tkanina, tretirana ekstraktom lekovite biljke Aloa vera.

 

▪ KARAKTERISTIKE
    - visina: 26 cm
    - kombinacija opruga u džepu, PU pene S-25 kg/m³ i HR-35 kg/m³
    - idealna anatomska potpora tela
    - maksimalna udobnost tokom spavanja
    - finalna antialergijska i antibakterijska tkanina sa ekstraktom Aloe vera
    - ojačanja od PU pene

 

▪ JEZGRO

Opruge u džepu izrađene od patentirane čelične žice debljine 1,8 mm, obostrano PU pena S-25 kg/m³ i HR-35 kg/m³. Jezgro dušeka na bočnim stranama dodatno ojačano čeličnom elastičnom HVT trakom i PU penom S-25 kg/m³.

 

▪ PRESVLAKA

Tkanina obogaćena lekovitom biljkom Aloe vera, konflin 200 g/m², folija od pene So 25 kg/m³,netkani tekstil 17 g/m².

TEHNIČKI DETALJI

Slika preseka

SASTAV:

1. Završna tkanina sa ekstraktom Aloe vera

2. HR-35 kg/m³ - nova verzija

3. PU pena S-25 kg/m³

4. Opruge u džepu

5. Ojačanje od PU pene S-25 kg/m³

 • Podloga kreveta na kojoj se stavlja dušek mora biti perforirana, kako bi vazduh mogao neprekidno da cirkuliše oko dušeka i održava ga dobro provetrenim.
 • Dušek i osnova kreveta trebaju da budu pravilno postavljeni. Neodgovarajuća montaža može dovesti do oštećenja dušeka.
 • Prilikom upotrebe i transporta dušek ne treba presavijati, a prilikom okretanja uvijati.
 • Strogo je zabranjeno skakanje na dušeku.
 • Svaki dušek ima svoje uputstvo za održavanje kojeg se treba pridržavati.
 • Rukohvati na dušeku služe za pozicioniranje, a ne nošenje dušeka.
 • Često provetravanje spavaće sobe i dušeka (bez posteljine ili bilo kakve druge zaštite) sprečiće nakupljanje vlage usled znojenja, neprijatnih mirisa, prljavštine i ostalog.
 • Prilikom upotrebe dušek obavezno zaštitite korišćenjem prekrivača, posteljnog čaršava, nepromočive navlake ili naddušeka, čime se održava pravilna higijena i produžava životni vek vašeg dušeka.
 • Održavajte vaš dušek uvek čistim. Najbolje je usisati ga s vremena na vreme običnim usisivačem da biste otklonili prašinu. Da ne bi došlo do oštećenja dušeka nemojte da koristite usisivače visoke usisne snage i uređaje na paru.
 • Dušek se ne sme vlažiti vodom ili nekom drugom tečnošću. Ukoliko imate potrebu da ga očistite, a navlaka nije samoskidiva, tada na uprljano mesto nanesite penu nekog blagog sapuna, navlaženom krpom ili sunđerom lagano trljajte, a zatim prebrišite očišćeno mesto suvom krpom. Očišćeno mesto osušiti na prozračnom mestu, a nikako uz neki izvor toplote ili na suncu.
SAVETI ZA UPOTREBU I ODRŽAVANJE DUŠEKA

NAPOMENA

Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Piktogram
LEGENDA PIKTOGRAMA
Skica
DIMENZIJE:
190x80 (90,100,140,160,180) cm
200x80 (90,100,120,140,160,180) cm
*Mogućnost izrade u drugim dimenzijama po zahtevu kupca.

PRORAČUN CENE

Za proračun cene molimo Vas izaberete dimenziju dušeka. Klikom na dugme "IZRAČUNAJ" dodajete proizvod u finalni obračun cene.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).


 • Dimenzije (mm)
Cena:
23.896,00 din.
NA VRH

VRH

DRUŠTVENE MREŽE