JUNIOR

JUNIOR

DUŠEK SA ŽIČANIM JEZGROM

ZDRAVO OKRUŽENJE ZA ODMOR VAŠIH NAJMLAĐIH

Posebno prilagođen potrebama razvoja najmlađih, Junior podržava pravilan anatomski razvoj kičme i kukova bebe. Udoban, izdržljiv i elastičan, odlična je preporuka za prve godine života, kada je san od posebne važnosti za kvalitetan razvoj mladog organizma. U zdravstvenom pogledu, on obezbeđuje pojačanu propustljivost i cirkulaciju vazduha, kreirajući izuzetno prijatno i zdravo okruženje za odmor vaših najmlađih.

 

▪ KARAKTERISTIKE
    - visina: 16 cm
    - BONNELL opruge
    - za pravilan anatomski razvoj kičme i kukova bebe
    - udoban, izdržljiv i elastičan
    - obezbeđuje propustljivost i cirkulaciju vazduha

 

▪ JEZGRO

BONNELL opruge izrađene od patentirane žice debljine 2,2 mm povezane spiralama izrađenim od patentirane žice debljine 1,4 mm, apretirani filc 800 g/m², konflin 200 g/m².

 

▪ PRESVLAKA

Tkanina (pamuk 65%, polyester 35%), konflin 150 g/m², puhin folija So 25 kg/m³, netkani tekstil 17 g/m².

TEHNIČKI DETALJI

Slika preseka

SASTAV

1. Završna tkanina

2. Konflin 200 g/m²

3. Apretirani filc 800 g/m²

4. BONNELL opruge

 • Podloga kreveta na kojoj se stavlja dušek mora biti perforirana, kako bi vazduh mogao neprekidno da cirkuliše oko dušeka i održava ga dobro provetrenim.
 • Dušek i osnova kreveta trebaju da budu pravilno postavljeni. Neodgovarajuća montaža može dovesti do oštećenja dušeka.
 • Prilikom upotrebe i transporta dušek ne treba presavijati, a prilikom okretanja uvijati.
 • Strogo je zabranjeno skakanje na dušeku.
 • Svaki dušek ima svoje uputstvo za održavanje kojeg se treba pridržavati.
 • Rukohvati na dušeku služe za pozicioniranje, a ne nošenje dušeka.
 • Često provetravanje spavaće sobe i dušeka (bez posteljine ili bilo kakve druge zaštite) sprečiće nakupljanje vlage usled znojenja, neprijatnih mirisa, prljavštine i ostalog.
 • Prilikom upotrebe dušek obavezno zaštitite korišćenjem prekrivača, posteljnog čaršava, nepromočive navlake ili naddušeka, čime se održava pravilna higijena i produžava životni vek vašeg dušeka.
 • Održavajte vaš dušek uvek čistim. Najbolje je usisati ga s vremena na vreme običnim usisivačem da biste otklonili prašinu. Da ne bi došlo do oštećenja dušeka nemojte da koristite usisivače visoke usisne snage i uređaje na paru.
 • Dušek se ne sme vlažiti vodom ili nekom drugom tečnošću. Ukoliko imate potrebu da ga očistite, a navlaka nije samoskidiva, tada na uprljano mesto nanesite penu nekog blagog sapuna, navlaženom krpom ili sunđerom lagano trljajte, a zatim prebrišite očišćeno mesto suvom krpom. Očišćeno mesto osušiti na prozračnom mestu, a nikako uz neki izvor toplote ili na suncu.
SAVETI ZA UPOTREBU I ODRŽAVANJE DUŠEKA

NAPOMENA

Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Piktogram
LEGENDA PIKTOGRAMA
Skica
Dimenzije
120x60, 131x69 cm

PRORAČUN CENE

Za proračun cene molimo Vas izaberete dimenziju dušeka. Klikom na dugme "IZRAČUNAJ" dodajete proizvod u finalni obračun cene.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).


 • Dimenzije (cm)
Cena:
4.759,00 din.
NA VRH

VRH

DRUŠTVENE MREŽE