PAPILON

PAPILON

DUŠEK SA ŽIČANIM JEZGROM

UDOBNOST NA DOHVAT RUKE

Papilon je mekan i udoban dušek koji kroz kombinaciju Bonnell opruga i PU pene olakšava pritisak na telo, pružajući optimalnu potporu svim njegovim tačkama. Pored pojačane propustljivosti i cirkulacije vazduha, ovaj dušek je idealan izbor za klik-klak ležajeve, koji i pored čestog savijanja garantuje očuvanje forme i neophodne čvrstine. Udobnost kakvu zaslužujete..

 

▪ KARAKTERISTIKE
    - visina: 16 cm
    - kombinacija BONNELL opruga i PU pene olakšava pritisak dušeka na telo
    - optimalna potpora svim tačkama tela
    - mek i udoban
    - ojačanje od PU pene na uglovima dušeka
    - dušek za klik-klak ležaj

 

▪ JEZGRO

BONNELL opruge izrađene od patentirane čelične žice debljine 2,2 mm, međusobno povezane spiralama od patentirane žice debljine 1,4 mm. Unutar jezgra između opruga ojačanja od regenerata S-25 kg/m³. Na žičano jezgro obostrano postavljen apretirani filc 800 g/m², jednostrano PU pena S-25 kg/m³. Jezgro dušeka na uglovima ima dodatna ojačanja od PU pene S-25 kg/m³.

 

▪ PRESVLAKA

Dvodelna presvlaka od platna - mešavina prirodnih i sintetičkih vlakana, konflin 150 g/m², puhin folija So 25 kg/m³, reteks 17 g/m²

TEHNIČKI DETALJI

Slika preseka

SASTAV

1. Završna tkanina

2. PU pena S-25 kg/m³

3. Apretirani filc 800 g/m2

4. Bodna za ojačanje jezgra od regenerata S-25 kg/m³

5. Bonnell opruge

 • Podloga kreveta na kojoj se stavlja dušek mora biti perforirana, kako bi vazduh mogao neprekidno da cirkuliše oko dušeka i održava ga dobro provetrenim.
 • Dušek i osnova kreveta trebaju da budu pravilno postavljeni. Neodgovarajuća montaža može dovesti do oštećenja dušeka.
 • Prilikom upotrebe i transporta dušek ne treba presavijati, a prilikom okretanja uvijati.
 • Strogo je zabranjeno skakanje na dušeku.
 • Svaki dušek ima svoje uputstvo za održavanje kojeg se treba pridržavati.
 • Rukohvati na dušeku služe za pozicioniranje, a ne nošenje dušeka.
 • Često provetravanje spavaće sobe i dušeka (bez posteljine ili bilo kakve druge zaštite) sprečiće nakupljanje vlage usled znojenja, neprijatnih mirisa, prljavštine i ostalog.
 • Prilikom upotrebe dušek obavezno zaštitite korišćenjem prekrivača, posteljnog čaršava, nepromočive navlake ili naddušeka, čime se održava pravilna higijena i produžava životni vek vašeg dušeka.
 • Održavajte vaš dušek uvek čistim. Najbolje je usisati ga s vremena na vreme običnim usisivačem da biste otklonili prašinu. Da ne bi došlo do oštećenja dušeka nemojte da koristite usisivače visoke usisne snage i uređaje na paru.
 • Dušek se ne sme vlažiti vodom ili nekom drugom tečnošću. Ukoliko imate potrebu da ga očistite, a navlaka nije samoskidiva, tada na uprljano mesto nanesite penu nekog blagog sapuna, navlaženom krpom ili sunđerom lagano trljajte, a zatim prebrišite očišćeno mesto suvom krpom. Očišćeno mesto osušiti na prozračnom mestu, a nikako uz neki izvor toplote ili na suncu.
SAVETI ZA UPOTREBU I ODRŽAVANJE DUŠEKA

NAPOMENA

Dimenzije, tehničke karakteristike proizvoda i cene zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave. Molimo Vas da sve informacije proverite u najbližem prodajnom objektu.

Piktogram
LEGENDA PIKTOGRAMA
Skica
Dimenzije
190x140x16 cm

PRORAČUN CENE

Za proračun cene molimo Vas izaberete dimenziju dušeka. Klikom na dugme "IZRAČUNAJ" dodajete proizvod u finalni obračun cene.

Naznačene cene su sa PDV-om i važe isključivo u SIMPO maloprodajnoj mreži u Srbiji. Putem ove internet prezentacije ne možete kupiti proizvode. Popust važi samo za gotovinske načine plaćanja (više informacija potražite na strani Uslovi kupovine).


 • Dimenzije (cm)
Cena:
19.962,00 din.
NA VRH

VRH

DRUŠTVENE MREŽE