2017.

NAJOMILJENIJI NAMEŠTAJ  U SRBIJI PO IZBORU POTROŠAČA

Beograd, 11. april 2017. godine

 

Na osnovu glasova potrošača, SIMPO  je dobitnik nagrade “Moj izbor 2017”, kao najomiljeniji brend u kategoriji “Nameštaj”. U ukupnoj konkurenciji za nagrade našlo se 627 domaćih proizvoda i brendova u 24 kategorije. Dodela priznanja "Moj izbor" se organizuje u okviru kampanje "Srbija ima kvalitet", koju sprovodi udruženje "Moja Srbija", sa ciljem podsticanja razvoja domaće proizvodnje i poboljšanja kvaliteta robe i usluga u Srbiji.

NAGRADA SKOPSKOG SAJMA ZA GARNITURU “LAZAR”

Skoplje, 24. mart  2017.

 

Na 43. Međunarodnom sajmu nameštaja i opreme za domaćinstvo u Skopju, SIMPO je u konkurenciji više od 400 izlagača iz Srbije, Hrvatske, Grčke, Italije BIH i Slovenije, dobio priznanje “Mebel 2017” za garnituru “Lazar”, u kategoriji modularnog nameštaja za dnevni boravak. U prvoj hali “Metropolis” arene, na izložbenom prostoru od 312 kvadratnih metara, predstavljena je nova kolekcija SIMPA za 2017. godinu.

NOVI SALON U SKOPLJU

Skoplje, 15. mart .2017. godine

 

U prisustvu brojnih poslovnih partnera i kupaca, u Skoplju, u opštini Aerodrom, na prostoru od 360 kvadratnih metara SIMPO je otvorio salon nameštaja, treći u ovom gradu, dvanaesti u Makedoniji

RENOVIRAN SALON NAMEŠTAJA U VRANJU

Vranje, 6.mart .2017. godine

 

Početkom marta u Vranju, SIMPO je otvorio renovirani salon nameštaja. Na površini od 1.375 kvadratnih metara izložbeno-prodajnog salona, u dva nivoa, izloženi su najnoviji modeli vrhunskog kvaliteta i dizajna, kao i prepoznatljivi SIMPO modeli u novim materijalima i dezenima.

2016.

NOVI PRODAJNI OBJEKAT U BEOGRADU

Beograd, 9. novembar 2016.

 

Na površini od 1.500 kvadratnih metara, u Zmaj Shopping Park-u, SIMPO je otvorio ekskluzivni salon gde je izložen je gotovo ceo proizvodni asortiman SIMPA na jedan moderan, nenametljiv način, gde su svi modeli došli do punog izražaja. Otvaranju salona prisustvovale su brojne zvancie. Objekat je svečano otvorio Dragan Stevanović,  državni sekretar u Ministarstvu privrede.

UČEŠĆE NA 54. MEĐUNARODNOM SAJMU NAMEŠTAJA U BEOGRADU

Beograd, 8. novembar 2016. godine

 

Na 54. Međunarodnom sajmu nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije u Beogradu, SIMPO je izložio nove modele nameštaja iz Kolekcije 2017.  Izložbeni štand SIMPA privukao je veliku pažnju posetilaca. Prvog dana sajma zaključeni su i značajni ugovori o prodaji nameštaja.

NOVI PRODAJNI OBJEKAT  U KRALJEVU

Kraljevo, 1.septembar 2016. godine

 

Na površini od 1.200 kvadratnih metara SIMPO je otvorio prodajni objekat u Kraljevu,  gde kupci mogu pronaći garniture u koži i štofu, dnevne boravke, trpezarije, spavaće i dečije sobe, dušeke i ostale proizvode iz našeg proizvodnog programa.

NAGRADA „ZLATNA ERA“ ZA GARNITURU „MARGO“

Skoplje, mart 2016.


U kategoriji Nameštaj za dnevni boravak – tapacirani nameštaj, na Međunarodnom sajmu nameštaja u Skoplju „Mebel 2016“, SIMPO  je nagrađen nagradom „Zlatna era“ za garnituru „Margo“. U Skoplju je predstavljena nova kolekciju sa više od 45 modela, koji predstavljaju savršen spoj dizajna, funkcionalnosti i estetike.

2015.

POVRATAK  NA SAJAM NAMEŠTAJA U BEOGRADU

Beograd, 10. novembar 2015. godine

 

Nakon 27  godina, SIMPO se vratio na sajam nameštaja predstavljući Kolekciju 2016, inspirisanu vrhunskim kvalitetom i dizajnom. Na SIMPO štandu ministar privrede Željko Sertić proglasio je otvorenim  53. Međunarodni sajam nameštaja. SIMPU je dodeljeno Specijalno priznanja  za vizuelno osmišljen i funkcionalno opremljen izložbeni prostor.

SIMPO DOBITNIK PRIZNANJA “MOJ IZBOR 2015”

Beograd, 31. mart 2015. godine

 

U  organizaciji udruženja “Moja Srbija” i Privredne komore Beograda, u sali Skupštine grada, po peti put su dodeljena priznanja “Moj izbor” za najbolje domaće proizvode i brendove po mišljenju potrošača. SIMPO je  dobitnik priznanja u  kategoriji “Nameštaj”, jer je po oceni potrošača  izabran za  za najomiljeniji brend nameštaja u Srbiji.

NAGRADA „ZLATNA ERA“  NA SAJMU NAMEŠTAJA „MEBEL 2015“

Skoplje, 26. mart 2015. godine

 

Na Međunarodnom sajmu nameštaja „Mebel  2015“ u Skoplju, SIMPU je dodeljeno  najviše sajamsko  priznanja „Zlatna era“. U kategoriji „Nameštaj za dnevni boravak“ nagrada je dodeljena za novi program  „Y“. Po  mišljenu žirija Sajma nameštaja, ovaj program se izdvojio od ostalih po načinu izrade, kvalitetu i dizajnu.

2014.

SIMPO JE U VEĆINSKOM DRŽAVNOM VLASNIŠTVU

Od 31. oktobra 2014. godine SIMPO je u većinskom državnom vlasništvu.

DRUŠTVENE MREŽE

 FACEBOOK

 INSTAGRAM

  YOU TUBE

prijavite se za newsletter